Forsiden
Varmelauget
Nyheder
Kildevangsparken
Foreninger
Skole & Fritid
Holbæk Kommune
Kontakt Os

Denne web side er udarbejdet af Kildevangsparkens Varmelaug og er en informationsside for beboere og eventuelt kommende beboere i Kildevangsparken. 

Siden indeholder alle relevante informationer primært om Varmelauget, bebyggelsen, men også om andre foreninger, nærmiljø, institutioner og meget andet m.m. 

Hvis du har behov for at låne special værktøjer, foreksempelvis en borehammer til beton væggene, så kan du her se hvilke værktøjer du kan låne af Varmelauget.  Du har også som medlem af grundejereforeningen mulighed for at lån material samt bore og stole, se hvilket udstyr du kan låne. 

Være opmærksom på parkeringsforholdene i Kildevangsparken og vis hensyn til dine naboer nå du og dine gæster parkere i området.

Vigtig information for kommende køber, skemaet "tilflytningsmeddelse" skal udfyldes af køber og sælger ved indflytning, ingen andre former for aflæsninger accepteres af Varmelauget. Skemaet "tilflytningsmeddelse" forfindes som en del af indflytningspakken som sælger/ejemdomsmælger skal udlevere til køber. 

Persondata lov
I Kildevangsparkens varmelaug anvender vi det, man kalder ”ikke-personfølsomme” oplysninger for at kunne sende dig informationer fra varmelaug. Formålet er at beskytte dig som privatperson og dine data endnu bedre når foreninger og virksomheder håndterer oplysninger. Læs mere her
 


Sidste nyt :
----------------------

30/07-2019

Læs referat fra den ekstraordinære generalforsamling den 7. august her.
Referat sendes i postkassen i weekend også.

----------------------

30/07-2019

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.her

----------------------

23/07-2019

Regnskab
Det reviderede regnskab 2018 er godkendt og sendes rundt i løbet af få dage.

----------------------

29/05-2019

Læs referat fra generalforsamling her

----------------------

14/05-2019

Generalforsamling i fælleshus kl. 19.00 den 28. maj. Se indkadelsen her

----------------------


Med Venlig Hilsen
Kildevangsparkens Varmelaug

WebMaster