Dok. vedr. regnsabet 2020.pdf

Forsiden
Varmelauget
Ejerskift - Ejendomsmægler
Nyheder
Kildevangsparken
Foreninger
Skole & Fritid
Holbæk Kommune
Kontakt Os

Denne web side er udarbejdet af Kildevangsparkens Varmelaug og er en informationsside for beboere og eventuelt kommende beboere i Kildevangsparken. 

Siden indeholder alle relevante informationer primært om Varmelauget, bebyggelsen, men også om andre foreninger, nærmiljø, institutioner og meget andet m.m. 

Hvis du har behov for at låne special værktøjer, foreksempelvis en borehammer til beton væggene, så kan du her se hvilke værktøjer du kan låne af Varmelauget.  Du har også som medlem af grundejereforeningen mulighed for at lån material samt bore og stole, se hvilket udstyr du kan låne. 

Være opmærksom på parkeringsforholdene i Kildevangsparken og vis hensyn til dine naboer nå du og dine gæster parkere i området.

Vigtig information for kommende køber, skemaet "tilflytningsmeddelse" skal udfyldes af køber og sælger ved indflytning, ingen andre former for aflæsninger accepteres af Varmelauget. Skemaet "tilflytningsmeddelse" forfindes som en del af indflytningspakken som sælger/ejemdomsmælger skal udlevere til køber. 


Sidste nyt :
----------------------

26/04-2021

Lækagen er repareret. Vi mister ikke mere vand i varmesystemet.

----------------------

26/03-2021

Rapport på termografering af området. Klik her

----------------------

24/01-2021

Læs beretning for 2020. Klik her

----------------------

16/04-2020

Der er blevet oprettet en Facebook side for Kildevangsparken.
Vi vil gerne have flere medlemmer :-)
Klik
her

----------------------


Med Venlig Hilsen
Kildevangsparkens Varmelaug

WebMaster