Forsiden
Varmelauget
Ejerskift - Ejendomsmægler
Nyheder
Kildevangsparken
Foreninger
Skole & Fritid
Holbæk Kommune
Kontakt Os

Denne web side er udarbejdet af Kildevangsparkens Varmelaug og er en informationsside for beboere og eventuelt kommende beboere i Kildevangsparken. 

Siden indeholder alle relevante informationer primært om Varmelauget, bebyggelsen, men også om andre foreninger, nærmiljø, institutioner og meget andet m.m. 

Hvis du har behov for at låne special værktøjer, foreksempelvis en borehammer til beton væggene, så kan du her se hvilke værktøjer du kan låne af Varmelauget.  Du har også som medlem af grundejereforeningen mulighed for at lån material samt bore og stole, se hvilket udstyr du kan låne. 

Være opmærksom på parkeringsforholdene i Kildevangsparken og vis hensyn til dine naboer nå du og dine gæster parkere i området.

Vigtig information for kommende køber, skemaet "tilflytningsmeddelse" skal udfyldes af køber og sælger ved indflytning, ingen andre former for aflæsninger accepteres af Varmelauget. Skemaet "tilflytningsmeddelse" forfindes som en del af indflytningspakken som sælger/ejemdomsmælger skal udlevere til køber. 


Sidste nyt :
----------------------

20/04-2017

Den elektroniske styring af varmekedlen er blevet skiftet og der er monteret en GSM alarm, der sender sms til formanden og næsteformand, hvis styringen er ud af drift.

----------------------

20/04-2017

God nyhed: Kristina Holton er vores nye kassere (Blommehave 2) og Amdi Hillebrand er vores nye revisor (Kildevangsparken 136)

----------------------

20/04-2017

Læs referat fra den sidste generalforsamling under nyheder her

----------------------

20/04-2017

Beklagevis blev generalforsamlingen ikke holdt den 18. april. Dermed indkaldes til en ny generalforsamling den 25. april i fælleshus. Læs her

----------------------

04/04-2017

Generalforsamling den 18. april i fælleshus. Læs her

----------------------

24/10-2016

Udskiftningen af batteriet i varmemåleren i de enkelte huse er nu udført for 71 huse. Mangler 4 huse, som få besøg af Kamstrup tekniker senere i år.

----------------------


Med Venlig Hilsen
Kildevangsparkens Varmelaug

WebMaster