Forsiden
Varmelauget
Ejerskift - Ejendomsmægler
Nyheder
Kildevangsparken
Foreninger
Skole & Fritid
Holbæk Kommune
Kontakt Os

Denne web side er udarbejdet af Kildevangsparkens Varmelaug og er en informationsside for beboere og eventuelt kommende beboere i Kildevangsparken. 

Siden indeholder alle relevante informationer primært om Varmelauget, bebyggelsen, men også om andre foreninger, nærmiljø, institutioner og meget andet m.m. 

Hvis du har behov for at låne special værktøjer, foreksempelvis en borehammer til beton væggene, så kan du her se hvilke værktøjer du kan låne af Varmelauget.  Du har også som medlem af grundejereforeningen mulighed for at lån material samt bore og stole, se hvilket udstyr du kan låne. 

Være opmærksom på parkeringsforholdene i Kildevangsparken og vis hensyn til dine naboer nå du og dine gæster parkere i området.

Vigtig information for kommende køber, skemaet "tilflytningsmeddelse" skal udfyldes af køber og sælger ved indflytning, ingen andre former for aflæsninger accepteres af Varmelauget. Skemaet "tilflytningsmeddelse" forfindes som en del af indflytningspakken som sælger/ejemdomsmælger skal udlevere til køber. 


Sidste nyt :
----------------------

19/09-2019

De nye Kamstrup varmemålere installeres i uge 41.
Pers Vvs står for installationen. Installatøren skal have fri acces til den aktuelle målere i bryggers. Aflever evt. nøglen til naboen eller formanden i husnr. 84.
Se datoen skrevet på papiret, som er lagt i jeres postkasse.

----------------------

19/09-2019

De nye Kamstrup varmemålere er blevet installeret i 9 huse den 27. sept. i en testfase.

----------------------

02/09-2019

Læs referat fra den sidste generalforsamling under nyheder her

----------------------


Med Venlig Hilsen
Kildevangsparkens Varmelaug

WebMaster